+34 933 453 435 prevencio@alvifoc.com

Qui som

El 1976 ALVIFOC, SA Es va constituir com a societat distribuïdora de material contra incendis. Amb el transcurs dels anys ens hem especialitzat en instal·lació, subministrament, revisió i reparació de qualsevol tipus d’instal·lació i sistema contra incendis.

La gran experiència obtinguda al llarg dels temps ens fa especialistes en sistemes actius com passius d’equips contra incendis.

Donem servei tant a instal·ladors, com a propietaris, i mantenim sistemes en edificis d’habitatges, naus, hospitals, hotels, granges, navals…

El nostre esperit familiar i responsable ens fa renovar contínuament, destaquem per creure en els sistemes d’extinció i alarma instal·lats.

Des de 1998 vam implantar el sistema de qualitat ISO 9001 a mida per al nostre esperit i intentem donar un servei complet als nostres clients. A ells agraïm la confiança rebuda durant tot aquest temps.

Un record al Sr. Albert Gestí Monje  fundador de l’empresa juntament amb la seva dona, i que ens va deixar la seva herència de preocupació i bon servei als clients i les nostres contínues ganes d’innovar en el ram.

Documents:

certificat ISO 9001-2015